[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” background_color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=MUa3T-qMYFI”][vc_column_text]

Bedankt voor het invullen van je naam en e-mailadres.

In de mail ontvang je een link waarmee je het E-Book kunt openen en kunt downloaden. Neem dus snel even een kijkje in je INBOX!

Ik wens je veel aha-momenten en groeiplezier. Weet dat ik de privacy van persoonsgegevens zeer serieus neem. Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toezending van informatie waarvan ik geloof dat deze jouw ondersteunt om het beste uit je leven te halen.

Wil je echt het beste uit je leven halen, dan nodig ik je uit om me te volgen en ik beloof je veel waardevolle tips te geven die er voor zorgen, als je ze toepast, je echt het beste uit je leven zult halen.

 

[/vc_column_text][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Gratis Webinar ‘Kom in je KRACHT’

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

VOLG ME VIA:

(kies er minimaal 1 of allemaal. Aan jou de keuze)
– Ontvang tips via Facebook, Linkedin of Twitter
Lees verschillende blogs
Volg het Life Coach Experience Webinar

Ik verheug me om je te begroeten,

Marcel Sanders

Ps: Loop je ergens tegenaan? Begrijp je iets niet helemaal wat ik uitleg of heb je behoefte aan extra ondersteuning? Weet dat support voor je aanwezig is. Vul het contactformulier in en ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je verder op weg helpen.

Pss: Of heb je een vraag over onze opleidingen? Gebruik dan het contactformulier of stel je vraag meteen persoonlijk aan mij 06-11424494.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]