DE ONLINE LIFE COACH OPLEIDING

HET BESTE UIT JEZELF EN ANDEREN NAAR BOVEN HALEN

Trots ben ik om in 2023 dertig jaar actief te zijn in het vak als Life Coach en geven we al 20 jaar Life Coaching Opleidingen. Ook dit jaar ga ik mijn kennis op een passievolle manier met jouw delen en verheug me erop om dit samen met jou te doen.

Hieronder vind je alle belangrijke informatie.

Passievolle groet,
Marcel Sanders

´Het beste uit jezelf en anderen naar boven halen´

Maar HOE doe ik dat dan?

 • Verlang je er ook naar om meer uit je leven te halen?
 • Om nog succesvoller te worden?
 • Om gelukkiger te zijn?
 • Om beter te kunnen communiceren?
 • Kortom om volop te genieten van je leven en wil je anderen hierin ook ondersteunen?

Dan is het belangrijk dat je zelf vanuit je kern leeft, een krachtige emotionele balans hebt, je jouw kwetsbaarheid laat zien. Een goed zelfbeeld te hebben en je van jezelf houdt. En het belangrijkste: veel eigenwaarde te hebben.

Waarschijnlijk wist je dat al. Toch vraag je jezelf misschien af: HOE leef ik vanuit mijn kern, met een krachtige emotionele balans? HOE bouw ik een goed zelfbeeld en zorg ik ervoor dat ik meer van mezelf ga houden? HOE kom ik aan meer eigenwaarde?
En HOE ga ik anderen hierin ondersteunen?

Ontdek het NAC life coaching model

Het NAC Life Coaching Model is een efficiënt coachingmodel. Zeker als het gaat om gedragsverandering, in actie komen, belemmeringen doorbreken, in je kracht komen, weten wat je wilt, jezelf leren kennen en het belangrijkste: gelukkiger zijn.

Een van de grote verschillen is, dat wij ondersteunen in het emotionele aspect en de identiteit van de persoonlijke ontwikkeling. Heel resultaatgericht te werk gaan en elke klant met zekerheid in beweging te zetten met een blijvend resultaat. De kern van de opleiding is gebaseerd op het Neuro-Associative-Conditioning Model (NAC Model). Het model is ontstaan in de tachtiger jaren, door de grondlegger Anthony Robbins. In de laatste 15 jaar heeft Marcel Sanders het model verder ontwikkeld.

Geen therapie

Een NAC Life Coach blijft weg uit het verleden want hij is geen therapeut of psycholoog. Hij focust op het toekomstige resultaat, zet de klant in beweging en zorgt ervoor dat hij stappen vooruit zet. Werkend vanuit het nu, met de hulpbronnen die daar aanwezig zijn en ruimt alle belemmeringen die hij tegenkomt op. Een NAC Life Coach houdt de klant gefocust op zijn gewenste resultaat. Hij doorbreekt de “story’s” die de klant weg houdt van zijn resultaat en die uitsluitend het oude gedrag en patroon vasthouden.

Een NAC Life Coach is een meester in het stellen van de juiste vragen. Door het stellen van de juiste vragen verandert de focus van bijvoorbeeld angst naar kracht, van frustratie naar hoop, van verdriet naar liefde, van depressie naar dankbaarheid.

Een Life Coach werkt met de emoties om het gewenste doel te bereiken. Hij laat de klant beleven en ervaren wat het hem kost als hij die gewenste stap niet zet en wat het oplevert als hij die stap wel zet. Het werken met emoties is de kern van de opleiding.

Vier maanden met ongelofelijk veel groei!

De Life Coaching Opleiding laat je in 4 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden om in een krachtige balans te zijn.

 • 4 Maanden resultaatgericht werken aan jouw toekomst, zakelijk en privé
 • Deze opleiding zal je persoonlijkheid met grote sprongen versterken
 • En ik garandeer je, dat je na deze vier maanden weet hoe je kunt coachen met het NAC Life Coach model
 • Je zult een structuur en een houvast hebben waarmee je elk gewenst resultaat kunt bereiken bij jezelf en anderen.
 • Wil je leren hoe je jezelf en anderen dynamisch in beweging zet zodat ze hun doel bereiken in hun persoonlijke en professionele leven?

Dan is het NU tijd voor jou? Tijd voor de Life Coaching Opleiding

Ervaringsberichten deelnemers Life Coaching Opleiding

LEONTINE
“Ik heb inzicht in mezelf gekregen. Het heeft me de moed gegeven om voor mezelf te kiezen. Een fijne, heldere opleiding en heel overzichtelijk.”

SIETSKE
“Het heeft mij nieuwe coach tools aangereikt. Ook heeft het mij meer bewust gemaakt van mijzelf door o.a. de drama driehoek. Ik ben er goed mee aan de slag gegaan. En veel persoonlijke groei doorgemaakt, ook heel belangrijk.”

BARBORA
“Goed gestructureerd overzicht van de belangrijkste stappen in het coaching proces en de bijbehorende aanpak van bijkomende uitdagingen gekregen. Veel ruimte en goede tools om verder aan mezelf te werken en anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.”

LINDA
“Whaooo !!! Zoveel openbaringen, wijsheid en handvatten in zo’n korte tijd, bijzonder! En als coach heb ik mijn horizon verbreed.”

CHRISTINE
De Life Coaching Opleiding heeft mij heel veel kracht gegeven. En ook heel belangrijk, ik heb mijzelf beter leren kennen en begrijpen. De middelen om mijzelf sterker te maken kan ik goed toepassen om mijn doelen te bereiken.
Ik ben blij met de technieken die ik nu regelmatig gebruik / toepas. Het heeft mij bewust gemaakt van hoe ik mijzelf kan coachen/sturen. De zelf coach kracht is zoveel groter dan ik ooit gedacht heb. Zelfbewustwording. Heeeeel veel! Super! De kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan heeft mij heel gelukkig gemaakt.
Ik zat vast in mijn gevoel. Na de eerste les was ik heel voldaan, blij en gelukkig, dat was heel bijzonder. Nu de cursus is afgelopen voel ik mij nog steeds gelukkig. Dat was heel lang geleden dat ik dat zo voelde! Heerlijk!
Het is een online opleiding, maar het contact wat ik met de coach en de cursisten had was heel goed. Vragen kon je altijd per email en app stellen en deze werden zo snel beantwoord, dat heb ik nog nooit zo meegemaakt. Heel vaak dezelfde dag al een email of app terug! Dat voelde zo fijn.

De online LCO beoordeling: (gemiddeld)

 • Wat was je eerste indruk? 8,7 (zeer goed)
 • Wat is je algemene indruk? 9,0 (zeer goed)
 • Wat is je eind indruk? 9,5 (uitstekend)
 • Wat vind je van de hoeveelheid? 9,0 (zeer goed)
 • Wat vind je van online training? 9,5 (uitstekend)

DE TRAINER
Marcel Sanders heeft meer dan 25 jaar Life Coach kennis en ervaring opgedaan en daarvan 8 jaar internationaal in het leaderschip team van Tony Robbins als NAC Life Coach/trainer gewerkt.

In 2003 heeft hij de Health Balance Group opgericht in Nederland. Met veel bevlogenheid en energie heeft Marcel de afgelopen 17 jaar meer dan 500 Life Coaches opgeleid.

Met al zijn Life Coach kennis en ervaring heeft hij 1,5 jaar gebouwd aan de vorm en het programma van de Life Coaching Opleiding voor een optimaal resultaat.

Je leert in 4 maanden…

Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

1: TRAININGSVIDEO’S
25 TRAINING VIDEO’S die je heel het NAC Life Coach model leren, wat je structuur geeft en efficiënt werkplan, die een blijvend resultaat creëert.
Deze video’s geven je een kort en duidelijk inzicht wat het NAC Life Coach Model is en wat de Life Coach technieken zijn en hoe deze werken.

2: TRAININGSWEBINAR
Vier LIFE WEBINARS met veel oefeningen en interactie die je flink laten groeien als mens en coach.
Tijdens het Life Webinar beantwoord ik je vragen die je hebt over de Life Coach technieken die ik via de video’s heb uitgelegd en ook behandel ik een nieuwe Life Coach techniek. En natuurlijk gaan we veel oefenen.

3: PERSOONLIJKE STUDIECOACH GESPREKKEN
Vijf PERSOONLIJKE STUDIECOACH GESPREKKEN met een professionele coach om het maximale uit jou en de opleiding te halen. Een gesprek tijdens de start van de opleiding, om meteen op een juiste manier te beginnen en een krachtige stap in jouw groeiproces te zetten. Daarna heb je na elk webinar een persoonlijk telefoongesprek tijdens de opleiding, om nog eens extra de puntjes op de i te zetten.

Meer uitleg werkwijze:

1 Persoonlijk intake gesprek
2 Bekijk alle trainingsvideo’s, die bij het 1ste webinar horen.
3 Doe mee met het 1ste trainingswebinar.
4 Persoonlijk studiecoach gesprek
5 Bekijk alle trainingsvideo’s die bij het 2de webinar horen.
6 Doe mee met het 2de trainingswebinar.
7 Persoonlijk studiecoach gesprek
8 Bekijk alle trainingsvideo’s die bij het 3de webinar horen.
9 Doe mee met het 3de trainingswebinar.
10 Persoonlijk studiecoach gesprek
11 Bekijk alle trainingsvideo’s die bij het 4de webinar horen.
12 Doe mee met het 4de trainingswebinar.
13 Persoonlijk studiecoach gesprek
14 Persoonlijk evaluatie gesprek

We starten op maandagavond 3 okt. 2022, om 19.30 uur.
DOWNLOAD HIER Programma en Data.

De opleiding is aangesloten bij de Life Coach Beroepsvereniging LCPG

PROFITEER OOK VAN ONZE 29 JAREN LIFE COACH ERVARING!

Leren en groeien staan bij ons centraal: wij werken aan een blijvende ontwikkeling en groei; – zijn sterk praktijkgericht: 25% is theorie & 75% doen we op basis van ‘Learning By Doing’ – we werken met professionele trainers & studiecoaches die met twee benen stevig in het leven staan en die hun kennis en ervaring op enthousiaste wijze delen.

EEN LEVEN LANG VOORDEEL

Laatst ontvingen we deze brief:

“Hoi Marcel,
Het is inmiddels bijna 4 jaar geleden dat ik deelnam aan de Life Coaching Opleiding van de Health Balance Group. De opleiding heeft toen werkelijk mijn leven op z’n kop gezet. Tijdens de opleiding kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik hoogsensitief ben. Mijn identiteit was compleet verweven met die van anderen. Ik voorzag anderen in hun behoeften ten kostte van mezelf. Deze bewustwording deed me pijn, toch is het tot de dag van vandaag een groot geschenk gebleken. Het geeft me rust, relativiteit en zelfliefde. Hetgeen ik op de Life Coaching Opleiding heb geleerd. Daardoor weet ik nu wat mijn eigen waarden zijn en kan ik “oprecht” anderen ondersteunen, zonder oordeel, met geduld en mededogen en zonder dat het ten koste gaat van mezelf.
Nogmaals hartelijk dank en succes met je MOOIE werk. “
– Een dankbare oud-student

 

PRIJS

De totale opleidingskosten in 2021 bedragen: € 997,- incl. BTW
Je mag in 4 maandelijkse termijnen van € 249,25 incl. BTW betalen als je dit prettiger vind.

En als extra ondersteuning, ontvang je deze cursus twv €225,- er gratis bij.
• Onlinecursus LIFE COACH JEZELF cadeau

Stuur een mail of bel 0611424494 en meld je vandaag nog aan.
We starten op maandagavond 3 okt. 2022, om 19.30 uur.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG GARANTIE

Marcel: ‘Ik geloof zo sterk dat de Life Coaching Opleiding jou zoveel zal brengen, dat als je mee doet en je vindt dat tijdens de 2 maanden opleiding het geen je leert niet aansluit bij je wensen, je jouw geïnvesteerde geld volledig terug ontvangt.’

BEN JIJ ER KLAAR OM HET BESTE UIT JEZELF EN ANDEREN NAAR BOVEN TE HALEN?

MELD JE DAN NU AAN.


JE KRIJG DIRECT TOEGANG TOT HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN JE KUNT METEEN VAN START.

Support:

Wens je meer info over de Life Coaching Opleiding?

Kies dan een van deze 3 opties:
1: Download de informatiemap en lees alle informatie.
(Download de actuele datums en prijs van de Life Coach Opleiding)
2: Volg het Life Coach Experience ‘Kom in je KRACHT’ Webinar.
Meld je hier aan
3: Stel je vraag aan Marcel
Begrijp je iets niet helemaal wat ik uitleg of heb je behoefte aan extra ondersteuning?
Weet dat support altijd voor je aanwezig is.

Stuur je vraag dan per mail naar: marcel@healthbalance.nu Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je verder op weg helpen.

Heb je andere vragen of opmerkingen stuur dan een mail naar info@healthbalance.nu