“EEN SPREKER IS BEVOORRECHT:
HIJ MAG ZIJN FILOSOFIE EN/OF ZIJN ERVARING DELEN MET ANDEREN.”

Hoe jij met meer vertrouwen voor groepen kan staan!

Spreken voor publiek
Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Het is 26 jaar geleden. Ik vergeet het nooit meer! Ik was in Euro Disney Parijs. Bij een lezing met 200 mensen. Ik was in training bij Anthony Robbins. Ineens zeiden ze tegen me: “Jij gaat straks ook op het podium staan”. Wacht eens even, dat hadden ze niet tegen me gezegd. Ik had nog nooit voor een groot publiek gesproken. Mijn eerste gedachte was: “Dit kan jij niet!” en ik voelde meteen een flinke onzekerheid. Wat als ik een black out krijg of het niet goed doe? Ik zei: “Dat ga ik echt niet doen! Ik ben helemaal niet voorbereid.” Ik keek de zaal in, zag al die mensen zitten en dacht: “Wat zullen ze straks van me denken?” Ik voelde het zweet over mijn rug lopen zo mijn schoenen in. Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel water in mijn schoenen gehad. Mijn handen waren klam van het zweet en ik transpireerde alsof ik een marathon gelopen had. Hoe deze uitdaging afgelopen is? Ik ben op het podium gaan staan. Ik heb mijn verhaal gedaan. En ik denk dat het goed gegaan is…

Daarom kan ik je vandaag dit fantastische aanbod doen. Met de garantie dat als je hierop ingaat, je jezelf krachtig kunt presenteren en met zelfvertrouwen voor groepen zult staan!

 

Waarom zou je nog met het zweet in je handen en schoenen staan?

Dit is helemaal niet meer nodig!
Is spreken voor een groep voor jou alsof je in het diepe zwemt zonder reddingsboeien? Geeft het idee van spreken voor een groep je slapeloze nachten? Sta je wel eens voor groepen, maar heb je moeite met het optimaal overbrengen van jouw boodschap? Voel je je onzeker als trainer of spreker? Bang dat je een black out krijgt? Of is dit allemaal jouw schrikbeeld dat je weerhoudt om überhaupt voor een groep te gaan staan? Wat ik je kan vertellen is dat dit gevoel veel erger is, dan hoe het eruit ziet. Hoe jij het beleeft is niet hoe de zaal jou ziet. Vaak zie je er zekerder uit en heb je alles verteld wat je wil vertellen. Dus laat het los al die spanning en doe gewoon je ding.

Je zal nu wel denken: “Die Marcel heeft makkelijk praten.”

Ik weet hoe het is. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan! Ik ben in het diepe gegooid en heb er het beste van moeten maken. Dat is één manier om het te leren. Maar wat als ik je nu vertel dat dit niet de prettigste manier is en dat het ook anders kan?

Stel je eens voor dat:

 • Geen slapeloze nachten voor het spreken in het openbaar meer nodig zijn
 • Je niet meer met het water in je schoenen, klamme handen en zweetplekken onder je oksels voor een groep staat
 • Je zonder reddingsboeien het diepe in kan
 • Het allemaal echt veel makkelijker en prettiger kan
 • Je zonder stress en goed voorbereid voor een groep kunt staan

Dit allemaal mogelijk is voor jou!

Het is mijn doel om jou, als inspirerende coach/trainer, te leren om een goede spreker en een goede trainer te worden. Dat wil jij toch ook? Daarom heb ik speciaal voor jou de training ‘Succesvol Spreken Voor Een Groep’ ontwikkeld.

Marcel Sanders

Groeien in je presenteer- en sprekerskwaliteiten, met een optimale overdracht.
Deze training geeft je alle handvatten die je nodig hebt, om met vertrouwen voor groepen te spreken en kleine testimonials en bedrijfspresentaties te geven.

Wat leer je/ wat ontdek je in deze training:

 • De drie basisvragen bij het spreken in het openbaar
 • De drie omgangsstijlen van een spreker
 • Lichaamstaal
 • Praatje, plaatje, daadtje
 • Rapport opbouwen
 • Do’s and don’ts in de sprekershouding
 • LSD- techniek (luisteren, samenvatten, doorvragen)
 • Feedback
 • Jouw angst overwinnen
 • Communicatie met de zaal
 • De omgang met lastige mensen
 • En nog veel meer…

Leer Vandaag Nog Alles Wat Je Moet Weten Om Met Vertrouwen Voor Een Groep te Spreken!
De online cursus Succesvol Spreken Voor Een Groep geeft je alle handvatten die je nodig hebt, om met vertrouwen voor groepen te spreken en jezelf krachtig te presenteren. Deze handvatten en het vertrouwen zorgen ervoor dat jij informatie optimaal overdraagt, zodat jij en dat wat jij belangrijk vindt om over te dragen, nog lang bij de luisteraars in gedachten blijft. Ook lang na de ontmoeting.

 

Waarom juist deze training:

 • Het wordt gegeven door mijzelf en dat betekent dat jaren van ervaring voorbij komen
 • Het is toegankelijk en geschikt voor een ieder die wil groeien in zijn presentatievaardigheden
 • Het is online. Je hebt dus overal toegang om te leren en te groeien
 • Je kunt het in je eigen tijd en tempo volgen
 • Support via e-mail (via vragen en tips)
 • Filmmateriaal vanuit een echte trainingssetting
 • Het helpt je een betere coach/trainer te worden
 • Het geeft je van A tot Z wat je moet weten/kunnen om voor groepen te spreken

Wat anderen die jou voor gingen vonden van de training:

Waarom ik zeker weet dat deze cursus de oplossing is voor jou!
In de afgelopen jaren hebben veel coaches en trainers mijn (online) cursussen en trainingen gevolgd. Zij hebben niet getwijfeld. En de resultaten spreken voor zich. Hieronder enkele ervaringen:

“Een geweldige cursus! Een hele overwinning voor mezelf met name op het vlak dat ik nog mezelf in de weg stond. Ik geniet er nu echt van om voor de groep te staan, wie had dat ooit gedacht! Een paar jaar geleden had ik niet geloofd dat ik dit nu zo graag doe.” – Agnes Lindhout

“De cursus was echt TOP! In korte tijd heb ik geleerd mijn eigen training te maken en die vol vertrouwen en zekerheid te presenteren. Heel waardevol! Dit betekent voor mij dat ik een grote stap heb gezet richting mijn doel en mijn droom. Ik kan direct aan de slag als trainer. Marcel, bedankt voor deze geweldige verrijking!”– Helmy Kleinlugtenbeld

“Deze cursus heeft me nog meer zelfvertrouwen gegeven! Er worden veel goede zaken behandeld, zoals lichaamstaal, non-verbale en verbale communicatie, jouw houding als trainer, hoe congruent ben je met je publiek, waar haal je de informatie voor het maken van de training enz. Allemaal zeer bruikbaar in de dagelijkse praktijk. De opleiding heeft mij veel handvatten gegeven, waardoor ik een stevige basis heb voor nu en in de toekomst.

Marcel bedankt voor je ondersteuning, vertrouwen, geduld en enthousiasme. Het was geweldig!” – Karin van den Beuken

Ik weet wat de training ‘Succesvol Spreken Voor Een Groep’ voor andere coaches en trainers betekent heeft.

Daarom garandeer ik je dat:

 • Deze cursus speciaal voor jou gemaakt is! Of je nou instapt met totaal geen ervaring met het spreken voor groepen of wanneer je jezelf (verder) wil ontwikkelen
 • Je tips, handvatten en kennis meekrijgt, zodat wanneer je in het diepe gegooid wordt, je precies weet wat te doen en te zeggen en dus niet (meer) het gevoel hebt dat je verzuipt
 • Je na deze online cursus met vertrouwen voor groepen spreekt
 • Je je helemaal kunt focussen op het optimaal overbrengen van jouw boodschap
 • Je zonder stress en goed voorbereid voor een groep kunt staan
 • Deze cursus jou helpt om een betere coach/trainer te worden
 • Deze cursus jou helpt door te groeien naar het volgend trainerslevel
 • Deze cursus een totaalpakket voor elke trainer is
 • Je na deze cursus kwalitatieve korte testimonials en bedrijfspresentaties kunt geven
 • De cursus Succesvol Spreken Voor Een Groep een stevige basis biedt om voor groepen te spreken en jezelf krachtig te presenteren.

HET VOLGEN VAN DEZE TRAINING ZORGT ERVOOR, DAT WAT JIJ BELANGRIJK VINDT WORDT OVERGEDRAGEN EN NOG LANG BIJ DE LUISTERAARS IN GEDACHTEN BLIJFT. OOK LANG NA JULLIE ONTMOETING.

De hele TOP trainer online cursus bestaat uit:

Deel 1: Succesvol spreken voor de groep
Deel 2: Bouw een succesvolle training

Prijs online training ‘Succesvol Spreken Voor Een Groep’ € 97,-

CADEAU: Bestel de online training ‘Succesvol Spreken Voor Een Groep’ en je ontvangt gratis de complete online training ‘Bouw een succesvolle training’ cadeau (t.w.v. € 97,-)

De online training ‘Bouw een succesvolle training’ bestaat uit 2 onderdelen:
1. 16 TRAININGSVIDEO’S
2. LEERBOEK/WERKMAP (PDF)

Unieke kans

Zoals je nu zult beseffen, is dit een unieke kans die je beter met beide handen kunt aanpakken!

 • Ben jij een inspirerende coach of trainer?
 • Wil jij jouw boodschap optimaal overbrengen op je publiek?
 • Wil je je angsten overwinnen?
 • Besef jij hoeveel het voor je gaat betekenen als je met vertrouwen voor groepen staat en jezelf krachtig kunt presenteren?
 • Wil jij een echte top spreker of trainer worden?

Dan is dit de training voor jou!

Start ook met de online-training Succesvol spreken voor een groep.
Je kunt meteen van start en ik beloof je, dat we er een boeiend en leerzame training van maken.

Ik verheug me erop.

Met inspirerende groet,

Marcel Sanders

Trainer Health Balance Group

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM EEN TOP SPREKER TE WORDEN?

Wil Ook Jij Met Vertrouwen Voor Groepen Spreken?
Ontvang nu:

 • Deze speciaal voor jou gemaakte training
 • Die ervoor zorgt dat je met vertrouwen voor groepen spreekt
 • Die je leert jezelf krachtig te presenteren.
 • (zonder stress en zweetplekken)
 • Het totaalpakket voor elke trainer.

DE CURSUS DIE ERVOOR GAAT ZORGEN DAT JIJ EEN ONVERGETELIJKE INDRUK ACHTER LAAT!

 

 

Weet dat:

Loop je ergens tegenaan tijdens de cursus ‘Succesvol spreken voor een groep’?
Begrijp je iets niet helemaal wat ik uitleg of heb je behoefte aan extra ondersteuning?
Weet dat support altijd voor je aanwezig is.

Stuur je vraag dan per mail naar: marcel@healthbalance.nu Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en je verder op weg helpen.