Irriteert het jou soms ook, het altijd maar positief moeten denken?! Vele denken dat ik bij Health Balance anderen leer hoe je positief kunt denken en hoe je positief kunt leven. Toch klopt dit beeld niet helemaal. Natuurlijk staan we positief in het leven, maar dat is het gevolg van in je eigen kern kracht (komen te) staan en vanuit die kracht verder leven.

Dat betekend niet ‘Happy Forever’. Dat zou onnatuurlijk zijn, een masker. Dan kun je beter op een eigen eiland gaan leven en het tralala eiland noemen. Heel de dag tralala zingen. Bah, dat zou niet mijn leven zijn.

Zelf wil ik door de blokkades heen werken die het leven op mijn pad zet. Het leven uitdagen en af en toe de ‘bodem van de put’ raken om daarna weer grond onder mijn voeten te voelen om krachtig te kunnen afzetten naar boven. Zien waar ik naar toe kan groeien als mens. In mijn bewustzijn, in mijn kracht, in mijn gelukkig zijn etc. Blokkade vrij leven is mijn wens en daardoor sta ik automatisch krachtig in mijn leven. Dat is wat ik je leer met het ‘NAC Life Coaching Model’. Je krijgt de handvatten aangereikt om jezelf gelukkiger te maken. Handvatten van deze tijd. Die meteen efficiënt werken en voelbaar zijn.

Het NAC Life Coach Model leert je:

  • goed en krachtig om te gaan met vervelende situaties in je leven. Dat is waardevol.
  • los te laten wat jou in de weg staat in je groei, wat je pijn doet. Dat is waardevol.
  • om sterker te vertrouwen in jezelf en op het pad wat je te gaan hebt. Dat is waardevol.

En ik kan je garanderen, dat je dit met alleen positief denken, op de termijn niet gaat bereiken.

Het NAC Life Coach Model werkt heel efficiënt. Dat heb ik zelf deze zomer weer meegemaakt. Dat kan ik je, vanuit mijn 30 jaar ervaring en de vele honderden coaches die ik opgeleid heb, met zekerheid garanderen.

Met inspirerende groet,
Marcel Sanders