Zal ik jou eens straffen!

Zal ik jou eens straffen!

Zal ik jou eens straffen!Frustratie momenten beleef je, als de dingen helemaal anders gaan dan jij gehoopt of gedacht had. De gedachten ‘waarom ik’ en ‘wat oneerlijk’ gaan dan door je hoofd. Jouw intentie is goed en je doet veel om het te laten slagen maar toch lukt het niet. Dan krijg je soms het gevoel dat het leven je aan het straffen is. Dat God of iets of iemand anders ‘daarboven’ gemeen tegen je zijn.

Toch is dit niet het geval. Sterker nog, het leven is je aan het ondersteunen!!
Elke situatie die je meemaakt in je leven is er niet om je te straffen of omdat je het niet waard bent om iets te ontvangen. Elke situatie is er om je iets te vertellen, iets duidelijk te maken of om je uit te nodigen om te groeien. Elke situatie is een kans om nog dichterbij jezelf te komen. Een kans om (nog) meer geluk te ervaren in je leven.

Tip: Herken wat het leven je wil vertellen en pas deze waardevolle informatie toe.

Ik garandeer je, dat je snel in de flow van het leven zult zijn…..

Met inspirerende groet,
Marcel Sanders

Spreekt deze blog je aan?
Kom dan naar de GRATIS Marcel ANDERS Dag!
Klik hier en luister naar Marcel’s persoonlijke boodschap.

Opt In Image
Download het GRATIS E-Book ‘Van pleisterplakker tot wondengenezer’ deel1

Ontdek: wat maakt iemand tot een goede Life Coach en wat zijn de kwaliteiten?

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring